Ervaringen

 

Ervaringen individueel traject

Ik weet zeker dat ik heel mijn leven nog wat aan de therapie zal hebben

Dankjewel dat je me leerde om anders naar mezelf te kijken en meer bij mezelf te blijven

Bedankt voor het luisteren en begeleiden van al mijn ikjes

Bedankt voor je support en ondersteuning. Er is een wereld van emotie en ruimte voor me opengegaan

Bedankt voor de ruimte en het gevoel van nabijheid waarin ik mocht leren

 

Ervaringen groepstraining

Wat een dag met psycho-drama en/of opstellingen met mij doet is veel. Leren en herkennen van de vragen die bij andere onderwijsmensen leven; inzicht krijgen doordat mijn eigen vraag in beeld wordt gebracht en wordt uitgewerkt naar nieuwe inzichten. Zo ervaar ik de kans om mijn eigen onderwijsvragen opnieuw te benaderen vanuit een breder perspectief. Super en inzichtgevend.  Ik kan het van harte aanbevelen.

Bedankt voor de mooie drie dagen! Ik heb er bewondering voor hoe je zo’n dag leiding geeft aan de groep. Vol rust, ieder wordt gezien en gehoord, en steeds zijn er weer mooie opbrengsten dankzij jouw interventies. De dagen hebben mij veel nieuwe inzichten gegeven waar ik direct in de praktijk mee aan de slag kan. Het waren inzichten m.b.t. mijn leervraag, maar zeker ook onverwachtse inzichten door de inbreng van de anderen. Het delen met elkaar zorgt voor (h)erkenning en dat is erg prettig. Mede dankzij Karin voelde de groep al snel vertrouwd en veilig, waardoor er een open en warme sfeer ontstond.

De 3-daagse vond ik heel bijzonder. Het thema “lastige ouders” is nog volop bezig bij mij. Ik heb wel geleerd om er anders in te gaan staan. Het was ook fijn om met een groep mensen uit het onderwijs de cursus te volgen. Zo sta je er niet alleen voor en voel je je gesteund. Ik vond het bijzonder dat als je een ander moest spelen, je echt in de huid van de ander kroop. Zonder dat je er moeite voor hoefde te doen, was je ook ineens de ander en voelde je alle emoties die de ander met zich meedraagt. In het begin is het best spannend, maar al snel voelde ik mij op mijn gemak. Ik ben blij dat we elkaar zoveel hebben kunnen helpen. Ik denk dat deze 3-daagse, als je ervoor openstaat, voor iedereen goed is!!!!!